Hoya felületkezelések 30% kedvezménnyel!

Válaszd a Hoya prémium kategóriás felületkezeléseit, melyekre most 30% kedvezményt adunk! A Hoya BlueControl egy olyan forradalmi felületkezelés, amely semlegesíti a digitális eszközök képernyője által kibocsátott kék fényt, és így megelőzi a szem megerőltetését és a szemfáradtság kialakulását.
A mai modern világban reggeltől estig különböző digitális eszközök használatával töltjük a napjainkat, munkában csakúgy, mint otthon, pihenés közben. Az LCD és LED számítógépek, TV képernyők, okostelefonok, táblagépek és GPS készülékek kék fényt bocsátanak ki. (Mivel ezen eszközök képernyőminősége folyamatosan javul, az általuk kibocsátott kék fény mennyisége is folyamatosan nő.)

A Hi-Vision LongLife a legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelés.
Vízlepergető , szennyeződés taszító és könnyen tisztítható (a zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken) Antisztatikus réteget is magában foglal, amely megakadályozza, hogy a por hozzátapadjon a lencse felületéhez. A Hi-Vision LongLife felületkezelés különböző rétegeinek precíz összehangoltsága rendkívüli tartósságot, továbbá maximális fényáteresztő képességet és optimális tükröződésmentességet biztosít a szemüveglencséknek.

Az akció szeptember 1-től a visszavonásig tart. További részletekről érdeklődj az OpticLab-ben, vagy az opticlab@mofo.hu email címen.